altin.braka – UAMI
Home / Author Archives: altin.braka

Author Archives: altin.braka

Udhëzim mbi situatën në Shqipëri drejtuar xhamive shqiptare në Itali.

Udhëzim mbi situatën në Shqipëri drejtuar xhamive shqiptare në Itali.   Të nderuar vëllezër dhe motra,   Duke u nisur nga situata aktuale shumë e rëndë, ku lëkundjet vazhdojnë për çdo ditë, numri i të vdekruve i ka kaluar 43 dhe të plagosur janë mbi 750 dhe shumë të tjerë kanë ...

Read More »

Kamp veror për fëmijë 12 / 13 maj 2018

Në datat 12 dhe 13 maj UAMI organizon, për  të katërtin vit rradhazi Olimpiadën e Mësim Besimit, në kuadrin e projektit “Mektepi që na bashkon”. Këtë vit aktiviteti është zgjeruar dhe pasuruar me kampin veror. Pjesëmarrja në Kampin Veror është e hapur për të gjithë fëmijët, edhe ata që nuk ...

Read More »

Presidente UAMI partecipa all’Incontro tra le Istituzioni e le Associazioni islamiche

Si è tenuto il 19 Aprile 2018  in Prefettura di Milano un incontro tra le Istituzioni e le Associazioni islamiche presenti sul territorio per avviare un dialogo a livello regionale con le Comunità islamiche. L’incontro è il secondo dopo il primo svolto il 27 Giugno 2017. Al Tavolo regionale, hanno ...

Read More »

Spot convegno UAMI 2018

Read More »

TAKIMI VJETOR UAMI 31 MARS – 2 PRILL 2018 (informacioni i plotë)

TAKIMI VJETOR UAMI 31 MARS – 2 PRILL 2018 Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se në datat 31 mars -2 prill 2018 do të zhvillohet Takimi XI vjetor UAMI. Vendi i organizmit është në ambientet e strukturës turistike ‘Bella Italia Village’ në bregdetin adriatik, via Centrale 29, 33054, Lignano Sabbiadoro (Udine). ...

Read More »

Takimi i radhës i Institutit UAMI 17-18 shkurt 2018 në Salsomaggiore Terme (PR)

U rrealizua me sukses takimi i rradhës i Institutit UAMI, fundjavën e shkuar  17-18 shkurt 2018 ne Salsomaggiore Terme (PR), me Prof. Sabahudin Jasharin dhe Prof. Abedin Musallari. Në këtë takim u diskutua libri “Si të bashkëveprojmë me Synetin” i Dr. Jusuf Kardavit. Projekti i institutit për studime fetare lindi ...

Read More »