Home / Eventi (pagina 5)

Eventi

UAMI organizon : “Olimpiada e mësim besimit 2015”

Uami organizon për herë të pare olimpiadën e lendës së mësim besimit. Ky është fruti i parë i projektit që UAMI nisi rreth 6 muaj më parë që mori emrin “Mektebi që na bashkon” në gjashtë qytete të Italisë, me një numër total prej 94 nxënësish të moshave 9 deri ...

Leggi Articolo »

Sondazh rreth takimit vjetor

Leggi Articolo »

“Mektebi që na bashkon” – UAMI nis projektin e mësim besimit për fëmijët nga 9 – 13 vjec.

UAMI nis projektin e mësim besimit  “Mektebi që na bashkon”  Në 8 shkurt të këtij viti UAMI filloi projektin “Mektebi që na bashkon” në gjashtë qytete të Italisë, me një numër total prej 94 nxënësish të moshave 9 deri në 13 vjeç. Projekti synon ti ofrojë fëmijëve, imamëve edhe prindërve ...

Leggi Articolo »

Ftesë për kontribut në zonat e përmbytura në Shqipëri dhe Maqedoni

  “Allahu e ndihmon robin e Tij përderisa ky është në ndihmë të vëllait të vet”   Vëllezer dhe motra, Duke parë situatën e rënduar në të cilën gjenden shumë banorë të zonave të përmbytura, UAMI u bën thirrje të gjithë besimtarëve mysliman në Itali të kontribuojnë në ndihma financiare ...

Leggi Articolo »

U zhvillua më 24-25 janar 2015 seminari: “Mësimbesimi për fëmijë”

Unioni i Shqiptarëve Musliman në Itali zhvilloi me sukses seminarin dy ditor me titull “Mësim Besimi për fëmijë”, i cili u mbajtë në ambientet e hotel “Baistrocchi”, Salsomaggiore Terme (PR) në datat 24-25 janar.      Në këtë seminar profesori i nderur Sabaudin Jashari prezantoi për të pranishmit një plan-program ...

Leggi Articolo »

Seminari – Drejt njё edukimi pozitiv tё fёmijёs – FOTO

 

Leggi Articolo »

Turneu i minifutbollit UAMI – Foto

 

Leggi Articolo »

U zhvillua në Genova turneu i minifutbollit UAMI 2014

U zhvillua në Genova turneu u parë i minifutbollit UAMI më 1 nëntor 2014. Në këtë turne morrën pjesë tetë skuadra nga qytete të ndryshme të Italisë. Qëllimi i këtij turneu në vetvete nuk ishte garimi për të fituar, por ashtu si dhe në aktivitetet e kaluara qëllimi ishte bashkimi ...

Leggi Articolo »

U zhvillua seminari me titull “Drejt njё edukimi pozitiv tё fёmijёs”.

  Nё datё 25 dhe 26 Tetor, nё ambjentet e Hotel “Bolognese”, Salsomaggiore Terme në provincën e Parmës, Unioni i Shqiptarёve Musliman nё Itali zhvilloi seminarin me titull “Drejt njё edukimi pozitiv tё fёmijёs” ku ligjёroi prof. Elmaz Fida i specializuar nё Psikologji dhe Teologji. Seminari u zhvillua në kuadrin ...

Leggi Articolo »

Mbarvajtja e projektit tё Kurbanit 2014

Unioni i Shqiptarёve Musliman nё Itali, organizoi pёr herё tё dytё mbledhjen e pagesave tё Kurbaneve dhe dёrgimin e tyre nё vendlindje dhe vёndet nё nevojё. Kёshtu shoqata i shёrbeu komunitetit shqiptar duke lehtёsuar kёtё praktikё fetare.Kjo iniciativё u mbyll me sukses, dhe rezultatet janё si mё poshtё: Gjithsej u ...

Leggi Articolo »