Home / Eventi / Video (pagina 2)

Video

UAMI 2014 – MBRESA NGA TAKIMI I 7° VJETOR – VIDEO

Leggi Articolo »

dott. Baha Ghrewati – Educare i bambini secondo insegnamenti dell’ilslam

Leggi Articolo »

Shkëlqim Shtylla – Edukimi i fёmijeve sipas mёsimeve tё Islamit

Leggi Articolo »

” Urtësitë e ramazanit dhe të agjërimit ” nga Dr. Bashkim Aliu

Leggi Articolo »

Intervista me dr. Egesta Lopçi

Edhe pse i formësuar vetëm në muajin mars të vitit 2009, Unioni i Shqipëtarëve Muslimanë të Italisë, i cili në nivel organizativ përbëhet  nga studentë apo ish studentë shqiptarë të ardhur kryesisht në Itali në prag të viteve 2000 e më pas, me nismat dhe aktivitetet e zhvilluara kohët e ...

Leggi Articolo »

Video Presentazione dell’UAMI

Leggi Articolo »

Convegno Uami 2013

Leggi Articolo »

Konvenji i 6° UAMI – spot

Leggi Articolo »

V Convengo Nazionale UAMI 2012

Leggi Articolo »

Convegno UAMI 2012 – Ahmet Kalaja:Raporti punëdhënës-punëtor në këndvështrimin ISLAM

Leggi Articolo »