Home / Eventi / Video (pagina 3)

Video

Convegno UAMI 2012 – Ferid Piku: Koncepti i punës dhe prodhimit në islam

Leggi Articolo »

Convegno UAMI 2013 – Sheikh Khalid El Habeshi: Rëndësia e bashkimit në Islam

Leggi Articolo »

Convegno UAMI 2012 – Ahmed Kalaja: Roli i zekatit në jetësimin e ekuilibrave shoqëror

Leggi Articolo »

Convegno UAMI 2012 – Ferid Piku: Qasja ndaj të mirave materiale dhe ambjentit përeth

Leggi Articolo »

Corso fomativo di Lecco, ottobre 2010

Leggi Articolo »