Servizi – UAMI
Home / Servizi

Servizi

Calendario UAMI 2019

Avvisiamo le associazione e i centri islamici che a breve andrà in stampa il calendario UAMI 2019. Potete compilare il modulo nel link qui riportato per avere i calendari spediti al vostro centro senza costi aggiuntivi, se fatte ordini superiori a 50 copie. Prezzo € 2.00 al pz. Il calendario ...

Read More »

Ftesë për kontribut në zonat e përmbytura në Shqipëri dhe Maqedoni

  “Allahu e ndihmon robin e Tij përderisa ky është në ndihmë të vëllait të vet”   Vëllezer dhe motra, Duke parë situatën e rënduar në të cilën gjenden shumë banorë të zonave të përmbytura, UAMI u bën thirrje të gjithë besimtarëve mysliman në Itali të kontribuojnë në ndihma financiare ...

Read More »

Mbarvajtja e projektit tё Kurbanit 2014

Unioni i Shqiptarёve Musliman nё Itali, organizoi pёr herё tё dytё mbledhjen e pagesave tё Kurbaneve dhe dёrgimin e tyre nё vendlindje dhe vёndet nё nevojё. Kёshtu shoqata i shёrbeu komunitetit shqiptar duke lehtёsuar kёtё praktikё fetare.Kjo iniciativё u mbyll me sukses, dhe rezultatet janё si mё poshtё: Gjithsej u ...

Read More »

Dhuro Nje Kurban

Read More »