Home / News / Comunicati / Mektepi UAMI 2018/2019

Mektepi UAMI 2018/2019

Të nderuar prindër,

Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu!

Me anë të kësaj letre kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në programin e ri të organizuar nga UAMI për mësimdhënien e islamit për fëmijë.

Shkarkoni prezantimin më poshtë për informacionin e plotë.

Në datën 7 tetor 2018 do të mbahet një takim informues me mësusit që do të ndjekin metodën e re në gjuhën italiane.

Qendroni në kontakt për informacione të metejshme mbi vendin dhe orën!

 

Shkarko Prezantimin

elio