Post Recenti

Dhuro Nje Kurban

Leggi Articolo »

“Ftesa nё Islam, konceptimi dhe format bashkёkohore”.

Nё datё 29 dhe 30 Qershor 2013, nё ambjentet e Hotel Villa ...

Leggi Articolo »

Seminar 29 – 30 qershor 2013

Leggi Articolo »

Mblidhet Kёshilli i UAMI-t nё qytetin e Firences

Nё datat 18 dhe 19 maj 2013 nё ambjentet e hotel “Ottaviani” ...

Leggi Articolo »

Convegno Uami 2013

Momente nga Convegno i VI-te i UAMI ne Venezia , 2013.

Leggi Articolo »

Eventi

Spot Convegno UAMI 2019

Leggi Articolo »

Takimi XII vjetor Uami

Esselamu alejkum, Ju njoftojmë që me datë 20-21-22 prill 2019 do të ...

Leggi Articolo »

Iscrizioni Convegno Uami 2019

As salamu aleikum, Si comunica che il 20-21-22 aprile 2019 si terrà ...

Leggi Articolo »

Aggiornamento incontri istituto Uami 2018-2019

In data 7/7 e 8/7 u.s. a Salsomaggiore Terme si è tenuto ...

Leggi Articolo »

Foto