corsoavanzato – UAMI
Home / Tag Archives: corsoavanzato

Tag Archives: corsoavanzato

Takimi i radhës i Institutit UAMI 17-18 shkurt 2018 në Salsomaggiore Terme (PR)

U rrealizua me sukses takimi i rradhës i Institutit UAMI, fundjavën e shkuar  17-18 shkurt 2018 ne Salsomaggiore Terme (PR), me Prof. Sabahudin Jasharin dhe Prof. Abedin Musallari. Në këtë takim u diskutua libri “Si të bashkëveprojmë me Synetin” i Dr. Jusuf Kardavit. Projekti i institutit për studime fetare lindi ...

Read More »