ConvegnoEventi

Hapen regjistrimet per takimin e X vjetor UAMI

Leggi la versioni in Italiano

Të dashur motra dhe vëllezër,

Ju njoftojmë që me datë 29/30 prill – 1 maj 2017 mbahet takimi i X vjetor UAMI pranë  ambienteve “Centro Vacanze La Perla ”  Via G. Bianchi, 8, 47814 Bellaria Igea Marina RN.

Per të marre pjesë tek takimi vjetor duhen paguar kuotat për pjesëmarrjen duke ndjekur mënyrat e pagesës të treguara më poshtë, dhe të plotësohet moduli i regjistrimit në adresën e mëposhtëme jo më vonë se 16/04/2017.

Kuotat e pjesëmarrjes këtë vit janë:

  • 0 – 4 vjeç falas.
  • 4 – 8 vjeç € 30.00
  • 8 – 13 vjec  € 50.00
  • Mbi 14 vjeç
    – anëtar UAMI 2017 € 80.00
    – jo antar UAMI  € 90.00

Mënyrat e pagesës:

  • Me ane te bankës: IBAN: IT90 Q033 5901 6001 0000 0069 926 – Unione degli Albanesi Musulmani in Italia.
  • Cash: Pagesën mund tua beni përfaqësuesëve te UAMI-t ne qytetin tuaj.

Kliko këtu për tu regjistruar

Regjistrimi quhet i vlefshëm vetëm pasi te keni kryer pagesen.

Per informacione:

Email: convegno@uamionline.it

Tel: +39 347 805 0689 (pas ores  17:00)

Ju mirëpresim!

Na ndiqni:

uamioneline.it, facebook.com/uamiassociazione, youtube.com/uamiassociazione,
#ConvegnoUAMI, #ConvegnoUAMI2017

UAMI locandina-ALB

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button