ConvegnoEventiSenza categoria

Hapen regjistrimet per takimin vjetor

Leggi questo articolo in italiano

Esselamu alejkum.
Ju komunikojme që ne datë 23-24-25 prill 2016 do të mbahet TAKIMI I 9° VJETOR i organizuar nga UAMI në ambientet e Hotel Valentini ne Salsomaggiore Terme (PR).

Për të gjithë ata qe duan të marrin pjesë në takimin vjetor që nga dita e sotëme janë hapur regjistrimet.

Per të marre pjesë tek takimi vjetor duhen paguar kuotat për pjesëmarrjen duke ndjekur mënyrat e pagesës të treguara më poshtë, dhe të plotësohet moduli i regjistrimit në adresën e mëposhtëme jo më vonë se 17/04/2016.

Kliko këtu për tu regjistruar

Kuotat e pjesemarrjes këtë vit janë:

  • Mosha nga 0 – 3 vjeç falas
  • Mosha nga  4 – 6 vjeç €20.00
  • Mosha nga  7 – 12 vjeç €40.00
  • Anetar UAMI 2016 €80.00
  • Te tjeret    €90.00

Menyrat e pagesës:

  • Me ane te bankës: IBAN: IT90 Q033 5901 6001 0000 0069 926 – Unione degli Albanesi Musulmani in Italia.
  • Cash: Pagesën mund tua beni përfaqësuesëve te UAMI-t ne qytetin tuaj.

Per informacione:

Email: convegno@uamionline.it

Tel: +39 340 49 272 11(pas ores 18:00)

Ju presim!


 

Na ndiqni:

uamioneline.it

facebook.com/uamiassociazione

youtube.com/uamiassociazione

#ConvegnoUAMI, #ConvegnoUAMI2016

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.
Back to top button