Camping – UAMI
Home / Eventi / Camping

Camping

Campegggio Estivo 2021

Con la presente Vi comunichiamo che l’UAMI ha organizzato per i giorni 5 e 6 Giugno p.v. le Olimpiadi dell’insegnamento della Fede all’interno del progetto “Il Mejtep che ci unisce”. Al Campo Estivo possono partecipare tutti quanti, anche coloro che non hanno seguito il corso. Il programma del progetto suddetto ...

Read More »

Kamp veror për fëmijë 12 / 13 maj 2018

Në datat 12 dhe 13 maj UAMI organizon, për  të katërtin vit rradhazi Olimpiadën e Mësim Besimit, në kuadrin e projektit “Mektepi që na bashkon”. Këtë vit aktiviteti është zgjeruar dhe pasuruar me kampin veror. Pjesëmarrja në Kampin Veror është e hapur për të gjithë fëmijët, edhe ata që nuk ...

Read More »

Momente nga PIC NIC UAMI 2015

Read More »

Olimpiada e parë UAMI

Në 6 dhe 7 qershor u zhvillua në bregdetin e Cervias (Ravenna) olimpiada e parë e mësim besimit ku morrën pjesë 55 nxënës nga gjashtë qytete të Italisë. Olimpiada është pjesë e projektit Mektebi UAMI nisur ne fillim të vitit. Ishin dy ditë intensive plotë gjallëri dhe aktivitet. Veç testit ...

Read More »

UAMI organizon : “Olimpiada e mësim besimit 2015”

Uami organizon për herë të pare olimpiadën e lendës së mësim besimit. Ky është fruti i parë i projektit që UAMI nisi rreth 6 muaj më parë që mori emrin “Mektebi që na bashkon” në gjashtë qytete të Italisë, me një numër total prej 94 nxënësish të moshave 9 deri ...

Read More »