ComunicatiMejtepi UAMIPrima Pagina

Mektepi UAMI 2018/2019

Të nderuar prindër,

Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu!

Me anë të kësaj letre kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në programin e ri të organizuar nga UAMI për mësimdhënien e islamit për fëmijë.

Shkarkoni prezantimin më poshtë për informacionin e plotë.

Në datën 7 tetor 2018 do të mbahet një takim informues me mësusit që do të ndjekin metodën e re në gjuhën italiane.

Qendroni në kontakt për informacione të metejshme mbi vendin dhe orën!

 

Shkarko Prezantimin

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button