CampingMejtepi UAMINewsPrima PaginaProgetti

Kamp veror për fëmijë 12 / 13 maj 2018

Në datat 12 dhe 13 maj UAMI organizon, për  të katërtin vit rradhazi Olimpiadën e Mësim Besimit, në kuadrin e projektit “Mektepi që na bashkon”.

Këtë vit aktiviteti është zgjeruar dhe pasuruar me kampin veror.

Pjesëmarrja në Kampin Veror është e hapur për të gjithë fëmijët, edhe ata që nuk marrin pjesë tek Olimpiada“Mektepi që na bashkon”.

Në program do të ketë ligjëratë, aktivitete zbavitëse, sport, shëtitje në bregdet dhe not. Hoteli, ushqimi dhe gjithë aktivitetet janë të përfshira në çmim.

 Regjistrimet mbyllen më datë 10 Maj.

Kuota speciale:  10 Euro për person.

Për tu regjistruar plotësoni formularin më poshtë:

https://goo.gl/vRrVw6

Në  shkurt të vitit 2015 UAMI nisi projektin “Mektepi që na bashkon” në gjashtë qytete të Italisë, me një numër total prej 94 nxënësish të moshave 9 deri në 13 vjeç. Tashmë numri i nxënesve i ka kaluar 130 vet dhe projekti  është shtrirë në 8 qëndra islame.

Projekti synon ti ofrojë fëmijëve, imamëve edhe prindërve një metodë të re për mësim besimin (Ndriçimi i Jetës) bashkëkohore, kualitative dhe efikase. Aplikimi i metodës në paralel në nivel nacional ka si objektiv njohjen dhe vëllazërimin e fëmijëve si në një shkollë të vetme. Metoda përbëhet nga nëntë libra të cliët kryen në një periudhë katër vjeçare.

Show More

Articoli correlati

Vedi anche
Close
Back to top button