Mejtepi UAMI – UAMI
Home / Progetti / Mejtepi UAMI

Mejtepi UAMI

Premiazione degli alunni che hanno partecipato nel corso online MEJTEPI 2021-2022.

Ringraziamo tutti i partecipanti e anche quelli che ci hanno seguito in diretta. Ringraziamo per la preziosima collaborazione Istituto di Studi Islamici Averroè e gli insegnati Eriomina Shahaj , Frida Shqypi, Kamela Braka e Velian Sina. Grazie! Ci si rivede a settembre inshallah!

Read More »

Mektepi UAMI 2018/2019

Të nderuar prindër, Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu! Me anë të kësaj letre kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në programin e ri të organizuar nga UAMI për mësimdhënien e islamit për fëmijë. Shkarkoni prezantimin më poshtë për informacionin e plotë. Në datën 7 tetor 2018 do të ...

Read More »

Kamp veror për fëmijë 12 / 13 maj 2018

Në datat 12 dhe 13 maj UAMI organizon, për  të katërtin vit rradhazi Olimpiadën e Mësim Besimit, në kuadrin e projektit “Mektepi që na bashkon”. Këtë vit aktiviteti është zgjeruar dhe pasuruar me kampin veror. Pjesëmarrja në Kampin Veror është e hapur për të gjithë fëmijët, edhe ata që nuk ...

Read More »

Fëmijët e Mektepit UAMI takohen në Piacenza

Ditën e dielë 13 dhjetor fëmijët që mësojnë mësim besimin me projektin e UAMI-t “Mektepi që na bashkon” u takuan në Piacenza, ku u zhvilluan aktivitete argëtuese dhe sportive. Morën pjesë grupi i fëmijëve nga Trento, Bergamo dhe Milano, të cilët vizituan bashkëmoshatarët e tyre pranë qendrës kulturore islame në ...

Read More »

Olimpiada e parë UAMI

Në 6 dhe 7 qershor u zhvillua në bregdetin e Cervias (Ravenna) olimpiada e parë e mësim besimit ku morrën pjesë 55 nxënës nga gjashtë qytete të Italisë. Olimpiada është pjesë e projektit Mektebi UAMI nisur ne fillim të vitit. Ishin dy ditë intensive plotë gjallëri dhe aktivitet. Veç testit ...

Read More »

UAMI organizon : “Olimpiada e mësim besimit 2015”

Uami organizon për herë të pare olimpiadën e lendës së mësim besimit. Ky është fruti i parë i projektit që UAMI nisi rreth 6 muaj më parë që mori emrin “Mektebi që na bashkon” në gjashtë qytete të Italisë, me një numër total prej 94 nxënësish të moshave 9 deri ...

Read More »

“Mektebi që na bashkon” – UAMI nis projektin e mësim besimit për fëmijët nga 9 – 13 vjec.

UAMI nis projektin e mësim besimit  “Mektebi që na bashkon”  Në 8 shkurt të këtij viti UAMI filloi projektin “Mektebi që na bashkon” në gjashtë qytete të Italisë, me një numër total prej 94 nxënësish të moshave 9 deri në 13 vjeç. Projekti synon ti ofrojë fëmijëve, imamëve edhe prindërve ...

Read More »