Varie

Ekspozitë fotografike

Në kuadrin e 100 vjetorit të formimit të Shtetit shqiptar, UAMI organizon:

EKSPOZITE FOTOGRAFIKE – SHQIPERIA NE FILLIM SHEK. XX

Në këtë ekspozitë do të paraqiten 50 – 60 foto bardh e zi të fillim shekullit të XX, të cilat na tregojnë momente nga jeta e përditëshme . Kjo ekspozitë do të zhvillohet pranë qëndrës ” SEICENTRO “, e cila ndodhet në Via Savona, 99 Milano. Ekspozita do mbahet e hapur nga data 14 janar deri më datën 20 janar 2013 nga ora 15:00 – 20:00. Në datë 19 janar është menduar të mbahet një takim, ku do flitet pak më gjërë për fotografitë e ekspozuara. Gjithashtu do bëhet shkas ky takim për të diskutuar mbi cështje të rëndësishme të integrimit të shqiptarëve në Itali. Në fund të këtij takimi për pjesmarrësit do të shtrohet dhe një banket me pjata tipike shqiptare.

Ju mirëpresim në numër

foto_locandina_della_mostra_fotografica

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Vedi anche
Close
Back to top button