ConvegnoEventiNews

Takimi vjetor i UAMI-t, 25-27 prill 2014 në Forlì.

Për të shtatin vit radhazi, Unioni i Shqiptarëve Muslimanë në Itali organizon Takimin Vjetor i cili ka si objektiv takimin e shqiptarëve muslimanë nga gjithë qytetet e Italisë, në tre ditë adhurimi, plotësimi shpirtëror dhe bashkimi vëllazëror.

Shoqata ka hedhur hapat përgatitor, ku deri më tani është caktuar;

Tema: “Jashtë vorbullës së mugëtirës …nga errësirat në dritë…”.

Data: nga 25 deri në 27 prill 2014,

Vendi: kompleksi turistik “SPORTILIA”, 47018 – Santa Sofia (Forlì – Cesena) (http://www.sportilia.it/).

LOKANDINA 01

 

 

LOCANDINA IT.

Informacione më të detajuara do të publikohen në vijim në këtë faqe. Për çdo paqartësi jeni të lutur të na kontaktoni…

 

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button