ComunicatiEventiNewsPrima PaginaServiziVarie

Ftesë për kontribut në zonat e përmbytura në Shqipëri dhe Maqedoni

 

“Allahu e ndihmon robin e Tij përderisa ky është në ndihmë të vëllait të vet”

vlore-permbytjet-ne-novosele-300x200

 

Vëllezer dhe motra,

Duke parë situatën e rënduar në të cilën gjenden shumë banorë të zonave të përmbytura, UAMI u bën thirrje të gjithë besimtarëve mysliman në Itali të kontribuojnë në ndihma financiare për të lehtësuar sado pak dhimbjen dhe vështirësitë.

I ftojmë të gjitha xhamitë shqiptare në Itali që të xhumanë e ardhëshme datë 13 shkurt 2015 të bëjnë thirrjë për kontribut në xhemat.

Si individët ashtu edhe shoqatat apo xhamitë, kontributin e mbledhur mund ta kalojnë në llogaritë e mëposhtëme. UAMI më pas do e dorëzojë në destinacion ndihmën nëpërjmjet shoqatave humanitare dhe Myftinive që njohin nga afër nevojat në terren.

jtyj

Koordinatat Bankare:

Unione degli Albanesi Musulmani in Italia –

Iban: IT90 Q033 5901 6001 0000 0069 926

Filiale Banca Prossima 05000 ;

 

POSTEPAY nr: 4023 6006 4153 1415 (titolare: na shkruani për emrin e personit)

 

 

 

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button