NewsSeminari

Kursi 6-8 korrik – hapen rregjistrimet

Të nderuar vëllezër e motra es-selamu alejkum,
sic ju kemi lajmëruar në një mail tjetër në  fundjavën e parë të korrikut, në datat 6/7/8, UAMI organizon kursin e formimit të rradhës.
Kursi do të trajtojë në hollësi  temën “Fikhu i agjërimit”.
Ligjerues:  – Prof. Bashkim Aliu
                   – Prof. Abdullah Tchina
Kursi do të mbahet në ambientet e Casa Scout Resinelli në Lecco.
Për më shumë informacione mund të konsultoni:
Kuota e pjesëmarrjes (përfshirë fjetje dhe ngrënie)
  • € 35,00 – anëtar UAMI
  • € 45,00 – jo anëtar UAMI
Pjesëmarrja është me numër të kufizuar.
Për rregjistrime mund të veproni në keto mënyra:
  • Bonifico al codice IBAN:   IT56 V076 0111 2000 0000 2081 687
  • PostPay –  4023 6005 6808 0339 – Terzia Fillim
  • Perfaqesues Keshilli UAMI – mund të  kryeni pagesë  direkte perfaqësuesve të  këshillit Uami në qytete.
Shënim:
Pasi të keni kryer pagesën duhet të  nisni të dhënat tuaja(emër-mbiemër-qyteti ku banoni- nr.telefoni)
nr cel: 0039 / 329 47 11 606 – Petrit Leti.
Es-selamu alejkum
kursi korrik 2012
Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Vedi anche
Close
Back to top button