EventiNewsSeminari

Seminar: “EDUKIMI I FËMIJËS SIPAS ETAPAVE TË ZHVILLIMIT”

Es selamu alejkum

Ashtu sic dhe ju njoftuam më parë, më datë 7-8 nentor zhvillohet në Firenze pranë Hotel “VENETO”, seminari i rradhës me temë: “EDUKIMI I FËMIJËS SIPAS ETAPAVE TË ZHVILLIMIT; etapa e parë nga 0-7 vjec”. Në këtë seminar na nderon me pjesmarrjen e tij profesori i nderuar Bashkim Aliu.

Për të gjithë ata që duan të marrin pjesë në këtë takim, ju bëjmë të ditur se është e nevojshme prenotimi paraprak i cili mund të bëhet në dy mënyra:

a) duke dërguar një mail në adresen tonë: info@uamionline.it me të dhënat personale dhe një numër telefoni

b) duke kontaktuar direkt në telefon koordinatorin e takimit, vëlla Flamurin, në numrin 3209453398.

Për arsye organizimi jeni të lutur që prenotimet ti kryheni brënda datës 25/10/2015. Mbas kësaj date, kush akoma nuk ka patur mundësi të prenotohet, duhet të vihet në kontakt direkt me koordinatorin e takimit në numrin e mësipërm, për të kërkuar nëse është akoma e mundëshme të kryhet rregjistrimi.

Ju mirëpresim!

Es selamu alejkum

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button