NewsSeminari

Ekonomia islame: Brescia 2012

Vellezer e motra ne islam!
Ju njoftojme se ne dt. 27 – 29 Janar 2012 UAMI organizon  nje kurs formimi me teme rreth “Ekonomise Islame”.
Ne kete kurs formimi do te trajtohen; Bazat koceptuale. Forma e kooperimit dhe ortakerise. Kultura e kursimit dhe investimit. Kredia. Sigurimi.Inkurajimi i prodhimit. Orientimi i konsumit dhe shperndarjes etj… nga profesori i nderuar Sabaudin Jashari dhe Alfredo Maiolese, ambasador i parlamentit Italian per sigurine dhe paqen. Diplomuar per Bankat Islame.
Ky kurs formimi do te zhvillohet  ne  Breno , province e Brescias ne kete adrese:  Via San Vito 6, 25043 Breno–Astrio(Bs)
(Info struktura – http://www.astrio.altervista.org/).
Kuota a pjesmarrjes eshte € 45,00 dhe perfshihet fjetja dhe ngrenia.
Per te marre pjese duhet  te nisni kerkesen me te dhenat  tuaja ( emer – mbiemer –  qyteti ku banoni  – numer  telefoni ) ne e-mail:corso.formativouami@gmail.com ose te kontaktoni ne tel. 338 78 42 428 (wind) pergjegjesin per rregjistrimet Altin Xhixha . Kerkesa duhet  te niset pasi te keni bere pagesen e pjesmarrjes, e cila kryhet ne keto menyra:
1) – Bonifico bancario: IBAN.  IT56 V076 0111 2000 0000 2081 687
2) – PostePay:  4023 6005 6808 0339            mbajtesi: Terzia Fillim
3)  Pergjegjesi UAMI ne qytetin ku banoni.
Kursi do te jete me numer te kufizuar prej 30 pjesemarresish.
Jeni te mirepritur te na kontaktoni brenda dates 20 Janar.
Es-selamu alejkum.
kursi uami janar 2012_
Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button