Senza categoria

Seminari: ” FTO NE RRUGEN E ZOTIT TEND ME URTESI E KESHILLE “

Es selamu alejkum

Të nderuar vëllezer e motra

Ju njoftojmë se më datë 30 – 31 janar do të zhvillohet në Salsomaggiore Terme (PR), pranë Hotel VALENTINI seminari me temë: ” FTO NE RRUGEN E ZOTIT TEND ME URTESI E KESHILLE “. Në këtë seminar na nderon me pjesmarrjen e tij hoxha i nderuar Bilal Teqja dhe Yassine Baradai.

Në këtë seminar do të flasim për thirrjen në islam (dawa), duke analizuar këtë në aspektin historik dhe atë praktik aktual në kohën e sotme. Gjithashtu do të zhvillohet dhe një tavolinë e rrumbullakët rreth ceshtjes së “burimeve njërëzore në një shoqatë, si të thithen dhe përdoren këto risorse në përmirësimin e punës vullnetare”.

Kështu të gjithë ata që duan të marrin pjesë në këtë takim duhet të bëjnë më parë rregjistrimin duke na konktaktuar në:

• duke shkruar një mail në: info@uamionline.it

• ose me telefon në numrin 3203288894

Pjesmarrja në këtë takim bëhet e mundur vetëm në rast se rregijstroheni paraprakisht, pasi numri është i kufizuar. Rregjistrimet do të jenë të hapura deri sa të arrihet numri maksimal i pjesmarrësve, që është rreth 40 persona, prandaj për të mos humbur mundësinë e pjesmarrjes jeni të lutur të viheni sa më parë në kontakt me ne. Jemi në dispozicion për cdo sqarim në kontaktet e sipër përmëndura.

Ju mirëpresim!

 

Gentili fratelli e sorelle

Il 30-31 di gennaio organizziamo a Salsomaggiore Terme (PR) presso hotel VALENTINI il seminario con il tema: “Invita nella via del tuo Signore con saggezza e buona parola”.

In questo evento siamo onorati di avere come ospiti il sheikh Bilal Teqja ed il fratello Yassine Baradai.

Per partecipare è obbligatoria la prenotazione che avviene:

  • scrivendoci via mail al ns indirizzo info@uamionline.it
  • telefonando al numero 3203288894

Per qualsiasi informazione non esitate a contattarci.

 

 

Es selamu alejkum

535339_755065087960565_6083854649850572535_n

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Vedi anche
Close
Back to top button