Comunicati

Gëzuar Bajramin e Madh!

header-object

 

 

Es-selamu alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu!

E hënë 28 korrik 2014 festa e Bajramit të Madh! 

 

Me rastin e mbarimit të muajit të madhëruar të Ramazanit përfitojmë nga rasti ti urojmë të gjithë besimtarëve dhe besimtareve musliman

GEZUAR E PER SHUME VJET BAJRAMIN!

Me shpresë se ky muaj i madhëruar të ketë qënë për të gjithë besimtarët musliman i lehte dhe i begatshëm, Lusim Allahun e Madhëruar t’ua ketë pranuar agjërimin, lutjet, lëmoshën e dhënë dhe të gjitha veprat e mira. Allahu i Madhëruar na bëftë të dalim prej këtij muaji me shpirtra të pastruar, trupa të forcuar dhe gjithashtu me zëmra të bashkuara.

 

Gjithashtu lusim Allahun e Madhëruar që me mbarimin e këtij muaji të bekuar të bëj të mundur dhe mbarimin e luftrave dhe gjakderdhjeve kudo në botën islame, ku në vecanti lutjet tona të sinqerta shkojnë për popullin martir të Palestinës dhe të Sirisë, të cilët në këto momente po përballen me masakra dhe dhunën e paparë ndonjëherë.

 

 

Milano më 26 korrik 2014

Show More

Uami

L’Unione degli Albanesi Musulmani in Italia è stato fondato nel marzo del 2009 da associazioni e cittadini albanesi residenti in Italia, provenienti dalla Macedonia, Kosovo e Albania, con il fine di coadiuvare i concittadini nella salvaguardia dei valori e delle identità. I fondatori di UAMI hanno considerato le necessità di incentivare e coltivare la conoscenza, l’aiuto reciproco, la coordinazione e la collaborazione tra i musulmani albanesi abitanti in Italia. Per la prima volta la nostra comunità viene rappresentata degnamente a livello nazionale in perfetto sincronismo con le normative e le leggi italiane.

Articoli correlati

Back to top button