Eventi – Page 10 – UAMI
Home / Eventi (page 10)

Eventi

U zhvillua kuvendi i UAMI-t 2013

Në datat 30, 31 dhe 1 prill u mbajt kuvendi i 6-të vjetor i Unionit Shqiptar Musliman në Itali, me temë “Tradita islame tek shqiptarët, vlerat dhe sfidat në një kontekst të ri”, mbajtur në Cavallino-Triporti, Venezia. Kuvendi vjetor i UAMI-t ka si objektiv mbledhjen e shqiptarëve muslimanë nga të ...

Read More »

Konvenji i 6° UAMI – spot

Read More »

Konference me rastin e 100-vjetorit te pavarsise se Shqiperise

[widgetkit id=255]  

Read More »

Conferenza per il 100° anniversario dello Stato albanese

Read More »

Ekspozitë fotografike

Në kuadrin e 100 vjetorit të formimit të Shtetit shqiptar, UAMI organizon: EKSPOZITE FOTOGRAFIKE – SHQIPERIA NE FILLIM SHEK. XX Në këtë ekspozitë do të paraqiten 50 – 60 foto bardh e zi të fillim shekullit të XX, të cilat na tregojnë momente nga jeta e përditëshme . Kjo ekspozitë ...

Read More »

Konferenca Dhjetor 2012 Foto

[widgetkit id=263]

Read More »

Konferencë me rastin e 100 vjetorit të Shtetit Shqiptar – Milano, 04/12/2012 ora 18:30

  Me rastin e 100 vjetorit të krijimit të Shtetit shqiptar, Unioni i Shqiptarëve Musliman në Itali organizon një konferencë në të cilën do të marrin pjesë:   * Fatos Lubonja – analist, gazetar * Enis Sulstarova – historian, pedagog në Universitetin e Tiranës * Paolo Rago – historian, anëtar i bordit drejtues ...

Read More »

V Convengo Nazionale UAMI 2012

Read More »

Kursi 6-8 korrik – hapen rregjistrimet

Të nderuar vëllezër e motra es-selamu alejkum, sic ju kemi lajmëruar në një mail tjetër në  fundjavën e parë të korrikut, në datat 6/7/8, UAMI organizon kursin e formimit të rradhës. Kursi do të trajtojë në hollësi  temën “Fikhu i agjërimit”. Ligjerues:  – Prof. Bashkim Aliu                    – Prof. Abdullah Tchina Kursi do të mbahet në ambientet e Casa Scout Resinelli ...

Read More »

Konvenji UAMI 2012 – Foto

[widgetkit id=264]

Read More »